ADWIES | Over Adwies
Adwies heeft ruime ervaring in het kleuteronderwijs. Willy en Esther werken vanuit eigen kennis, kunde en passie voor het jonge kind aan de kwaliteit van het kleuteronderwijs op je school. Door onze ervaring en doordat we nog steeds werkzaam zijn in de kleuterklas kunnen we inspelen op dat wat leeft in de verschillende scholen en bij de verschillende leerkrachten. Adwies vindt het belangrijk dat kleuters de kans krijgen om in een uitdagende leeromgeving te spelen en te ontdekken.
workshop, kleuters, cursus, kleuteronderwijs, tips, kleutergroep, Willy Meulenkamp, Esther Dubbeld
456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-456,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over Adwies

Adwies heeft ruime ervaring in het kleuteronderwijs

Wie zijn wij?

Adwies heeft ruime ervaring in het kleuteronderwijs.

Willy en Esther werken vanuit eigen kennis, kunde en passie voor het jonge kind aan de kwaliteit van het kleuteronderwijs op je school.

Door onze ervaring en doordat we nog steeds werkzaam zijn op de basisschool kunnen we inspelen op dat wat leeft in de verschillende scholen en bij de verschillende leerkrachten. Adwies vindt het belangrijk dat kleuters de kans krijgen om in een uitdagende leeromgeving te spelen en te ontdekken.

Als de basis goed is, dan komen ze er wel!

Mijn hart ligt bij de kleuters en ik maak me zorgen over wat er op dit moment in onderwijsland gebeurt. Kinderen van 4 jaar en ouder moeten allerlei dingen leren waar ze nog helemaal niet aan toe zijn. Het onderwijs is een bedrijf geworden. De focus op kennis en prestatie gaat volledig voorbij aan het geluk van kleuters!

 

Als Klosser en IB-er wil ik een bijdrage leveren aan de goede stevige basis van een nieuw mensenleven. Daar hoort onderwijs bij dat aansluit bij de ontwikkeling en daar krijgen we gelukkige mensen van!

 

Door mijn ervaring met het werken met kleuters en mijn optimistische houding, weet ik zeker dat ik tijdens het geven van workshops aan collega’s mijn enthousiasme kan overbrengen, en veel kennis over werken met kleuters kan overdragen.

Zet de leerkracht centraal!

Ik ben een creatief en enthousiast onderwijsmens met passie voor het jonge kind. Na jaren werkzaam geweest te zijn als kleuterleerkracht en onderbouwcoördinator, combineer ik nu mijn baan als schoolleider met het geven van trainingen bij Adwies.

 

Door mijn bevlogenheid als schoolleider houd ik onderwijsontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De nieuwste inzichten breng ik graag samen met dat wat al jaren werkt! Ik ben goed in het aanbrengen van structuur en geniet van brainstormen binnen teams.

 

Ik ben een snelle denker en zet ideeën en wensen om in praktisch uitvoerbare plannen. Hierbij zet ik de ontwikkeling van de kleuter centraal. Met veel plezier train en inspireer ik kleuterleerkrachten, schoolleiders en IB-ers om het kleuteronderwijs stevig neer te zetten in de school.