ADWIES | Adwies - Maatwerktrajecten voor onderbouwteams
Adwies biedt maatwerktrajecten voor onderbouwteams: Opzetten van een beredeneerd aanbod in de onderbouw. Doelgericht werken zonder methode in de kleutergroep. Het afstemmen van klassenmanagement in de kleutergroepen van dezelfde school.
workshop, maatwerk, kleuters, cursus, kleuteronderwijs, tips, kleutergroep, beredeneerd aanbod, school, methode kleuters
16
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16,qode-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Maatwerk

Adwies biedt maatwerktrajecten voor onderbouwteams
Maatwerk

Adwies biedt maatwerktrajecten voor onderbouwteams

Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Het helpen opzetten van een beredeneerd aanbod in de onderbouw.
  • Doelgericht werken zonder methode in de kleutergroep.
  • Het neerzetten van een visie op kleuteronderwijs, deze visie kan de basis zijn voor het maken van keuzes rondom bijvoorbeeld de aanschaf van een volgsysteem.
  • Het afstemmen van klassenmanagement in de kleutergroepen van dezelfde school.

 

Daarnaast zijn vele andere thema’s mogelijk. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan wij altijd uit van de behoeften van de school en maken een passend aanbod, zodat we samenwerken aan de verbetering van het kleuteronderwijs.

Neem ook eens een kijkje bij onze workshops

De workshops zijn ook beschikbaar voor onderbouwteams
Workshops